Бренд Red Point підбив підсумки свого першого п'ятиріччя

13 Вересня 2017

Бренд Red Point підбив підсумки свого першого п'ятиріччя. Згадує усі гулі та граблі, а ще насолоджується крутими спогадами про здолані маршрути та створення нового вагомого слова у світі спорядження. Вичерпний і веселий звіт про те, якою була ця перша п'ятирічка, підготував досвідчений інструктор і великий друг команди Максим Лазаренко.

«Незважаючи на ударно-завзяту назву статті, сьогодні, на честь п'ятиріччя бренду Red Point, хочеться написати що-небудь... ліричне. Проте, можна спробувати й ударно-ліричне.

продукция Red Point

Адже що таке спорядження від Red Point? Це і є:

• синтез романтики и прагматики;
• продуманість, чіткий розрахунок й економічність з одного боку та захват від далеких доріг, заповідних стежок і штурмових таборів на засніжених підступах до даху світу ― з іншого;​
• ретельний підрахунок, таблиці й креслення;​
• безцінні розмови біля вогнищ, у залах очікування аеропортів, на коротких привалах посеред довгого підйому до вершин.​

Загалом, непорушний союз Фізики й Лірики.

За п'ять років було зроблено чимало. Могли й планували зробити більше, але історія внесла свої корективи у наші наполеонівські плани. І це чудово, адже зміна ситуації у житті, країні та на ринку підштовхнула нас до того, щоб сфокусуватися на головному. Прийти до розуміння нового формату роботи, основою якого став принцип «менше ― це більше».

Результатом нового підходу до розвитку бренду цього ювілейного року став рюкзак Quint 35. Ми придумали його як частину великої колекції рюкзаків від Red Point ще у 2012 році, але «у тираж» він потрапив лише зараз. І мене не полишає відчуття, що він би ніколи не став настільки вдалим, якби ми працювали над ним тоді ж, коли і над іншими моделями.

рюкзак Red Point

У другу п'ятирічку ми, команда розробників Red Point, входимо з новим розумінням того, як і що ми будемо створювати для вас. Повірте, результати не змусять довго на себе чекати.

Увага, а зараз будуть спойлери!

Ми плануємо випускати одну, щонайбільше ― дві моделі нового спорядження у найрізноманітніших категоріях. Це будуть і трекінгові рюкзаки, і намети, і… далі починається комерційна таємниця.

Вже зараз ми знаємо абсолютно точно ― у кожному певному випадку це буде САМЕ ТЕ.

І це буде Red Point.

новинки Red Point

Також хочу розповісти одну невелику історію.

За час роботи в outdoor-бізнесі я вже звик бачити наше RP-шне спорядження у перших рядках видачі пошукових систем Hotline, на вітринах магазинів спорядження, на людях у найнепередбачуваніших куточках планети.

Два місяці тому я абсолютно несподівано для себе очолив один із відомих екіпірувальних центрів Києва. І у перший же мій робочий день на новому місці першим клієнтом, якого я консультував, виявився... щасливий володар намету Stedy 2 EXT і великий шанувальник Red Point Льоша Козлов. Він є автором ось цієї чудової фотографії, яка і лягла в основу цієї статті.

палатки Red Point

Якби переді мною стояла задача лише за п'ять хвилин пояснити людині «не в темі», що таке Red Point, я би просто показав їй це фото. Один кадр, у якому є абсолютно все, що вам потрібно знати про Red Point.

За останні п'ять років спорядження Red Point пройшло серйозне випробування на найкрасивіших вершинах світу. У нашій скарбничці ― вже чотири семитисячника і десятки походів складними й суворими маршрутами. Намети, спальники, рюкзаки «працювали» на своїх господарів у найкрасивіших місцях Грузії, Франції, Швейцарії, Туреччини, Киргизії, Таджикистану, Індії, Непалу, Лаосу і Канади. Не кажучи про Україну, де ми досліджували більше 25 найкрасивіших і улюблених мандрівниками місць.

туристическая продукция

Але що ці заслуги у порівнянні з планами на майбутнє?!

Команда Red Point рухається вперед, як потужний локомотив, і запрошує всіх приєднуватись до нас!»

 

Перейти на сторінку бренду: https://redpoint.ua/

  • Конкурс від Кемпінг!

    Конкурс від Кемпінг!

    29 Серпня 2017

    З 21 серпня по 9 жовтня 2017 року ви маєте можливість взяти участь у конкурсі від Кемпінг. Розкажіть про свої улюблені «грибні місця»: де можна цікаво провести час, а куди краще не їхати. ​

    Детальніше
  • Заряджайся позитивом! Кемпінг оновив сайт

    Заряджайся позитивом! Кемпінг оновив сайт

    15 Серпня 2017

    Улюблений бренд туристичних аксесуарів Кемпінг розробив новий сайт для своїх шанувальників і торгових партнерів.​

    Детальніше
  • Ви вже бачили? У Stanley новий сайт!

    Ви вже бачили? У Stanley новий сайт!

    27 Липня 2017

    Ось і настав час потішити шанувальників якісного туристичного  посуду Stanley новим симпатичним сайтом. Ми намагалися слідувати останнім тенденціям, щоб зробити його простішим і привабливішим.​

    Детальніше
  • Підсумки виставки «Охота.Рибалка.Туризм» і лідери продажів від Stanley, RedPoint і Kovea.

    Підсумки виставки «Охота.Рибалка.Туризм» і лідери продажів від Stanley, RedPoint і Kovea.

    28 Березня 2017

    Виставка «Охота.Рибалка.Туризм» 2017 завершилася. І поки ми перебуваємо під враженням від неї, поділимося нашими емоціями і з вами. Ми вдячні нашим друзям, партнерам і новим знайомим за те, що ви виявили такий інтерес до продукції Stanley, RedPoint і Kovea. Ми ставили завдання перед початком виставки гідно презентувати свої товари, але ваші питання випереджали наші розповіді.

    Детальніше
  • Туристичне спорядження Red Point, Kovea, Stanley на виставці «Рибалка. Полювання. туризм »

    Туристичне спорядження Red Point, Kovea, Stanley на виставці «Рибалка. Полювання. туризм »

    13 Березня 2017

    Всіх, хто не уявляє життя без походів, експедицій, прогулянок і велопоездок, запрошуємо 15-18 березня відвідати стенд Campingtrade в МВЦ (Броварський проспект, 15, Київ). Ми представимо спорядження, яке використовують і професіонали, і любителі.

    Детальніше
  • Огляд термокружки Adventure Clip Grip

    Огляд термокружки Adventure Clip Grip

    02 Березня 2017

    Термокружка дозволяє нам на якийсь час, в будь-якій обстановці відчути тепло і затишок. І не важливо, ви їдете кудись в поїзді, вигулюєте свою собаку в будь-яку погоду або просто гуляєте термокружка зберігає тепло вашого улюбленого напою.

    Детальніше
  • Огляд самонадувні килимки Кемпінг XC-2

    Огляд самонадувні килимки Кемпінг XC-2

    02 Березня 2017

    Туристичний килимок, як і спальний мішок - запорука хорошого сну в поході, а відповідно і відновлення сил. І чим складніше умови, тим більше вимог і уваги потрібно приділяти своєму відпочинку. Адже від цього залежить багато чого: настрій, здоров'я, а головне бажання продовжувати далі.

    Детальніше
  • Огляд газового пальника Kovea Power Nano Stove KB-1112

    Огляд газового пальника Kovea Power Nano Stove KB-1112

    02 Березня 2017

    "Днями, ми, отримали имейл з пропозицією протестувати газовий пальник Kovea. Досвіду в цій справі у нас не було, але ми вирішили спробувати".

    Детальніше
  • Огляд Guide 10 Plus Adventure Kit слідами експедиції "4 океану"

    Огляд Guide 10 Plus Adventure Kit слідами експедиції "4 океану"

    04 Листопада 2015

    Ще, здавалося, тільки вчора, Оля і Паша вибирали спорядження для експедиції. І ось позаду більш 18 країн і 20 000 км подорожі, сотні яскравих вражень і звичайно ж відгуки про девайсах, які зробили його комфортнішим ...

    Детальніше
  • Огляд намета Steady 2 EXT за результатами тесту на 4 океанах;)

    Огляд намета Steady 2 EXT за результатами тесту на 4 океанах;)

    03 Листопада 2015

    За 8 місяців використання, з яких більше 2х було проведено саме в наметі в ній нічого не порвалося, що не відпало, шви залишилися цілими ......

    Основні пригоди намет Steady 2 EXT чекали в Європі. В цілому з 3х місяців в Європі, половину ми жили в наметі. Іспанська вітер зазнав намет на вітростійкість. Все-таки алюмінієві дуги мають величезну перевагу над пластиковими, вони не бояться ні вітру ні сильного холоду ...

    Детальніше
  • Фінал турніру, призи знайшли своїх переможців!

    Фінал турніру, призи знайшли своїх переможців!

    18 Серпня 2015

    Нещодавно ми анонсували, що компанія Кемпінг Трейд з торговою маркою Thermo виступили спонсорами наймасштабнішого заходу серпня в світі спортивної риболовлі.

    Детальніше
  • Лови золоту рибку та отримуй приз від Thermo!

    Лови золоту рибку та отримуй приз від Thermo!

    07 Серпня 2015

    Компанія «Кемпінг Трейд» з тороговой маркою Thermo виступила, як один із спонсорів заходу турнір спортивної риболовлі на коропа в Україні «2-й Відкритий Кубок Shimano - Dynamite Baits - Прілбічі-2015».

    Детальніше
  • Ліхтарі Princeton Tec протестують на узбережжях чотирьох океанів

    Ліхтарі Princeton Tec протестують на узбережжях чотирьох океанів

    08 Грудня 2014

    Наскільки практичні і надійні в польових умовах туристичні ліхтарі Princeton Tec перевірять учасники проекту «4 океану».

    Ми підтримуємо цікаві проекти і будемо стежити за подорожжю Павла і Ольги, які в грудні вирушать в 7-місячний похід по Євразії.

    Детальніше
  • Вибираємо правильну намет. Систематизуємо поради.

    Вибираємо правильну намет. Систематизуємо поради.

    08 Грудня 2014

    Якщо Ви також як і ми вважаєте, що найкращий спосіб поповнити сили - це вихідні на свіжому повітрі, то пора обзавестися якісної наметом, згодні? Тимчасове житло туриста - це і зручний нічліг, і можливість сховатися від негоди. А як його вибрати, ми зараз розповімо для тих, кому потрібна порада. Ну а експертів звичайно ж попросимо після прочитання поділитися з нами своїми порадами і ми обов'язково додамо їх до цього матеріалу;)

    Детальніше
  • Термоси. Як вибрати ідеальний?

    Термоси. Як вибрати ідеальний?

    08 Грудня 2014

    Універсальних термосів, тобто таких, в яких було б однаково зручно підтримувати температуру напоїв і їжі не існує. І це - просто відмінно, адже крім харчових і питних термосів різного об'єму, у вас є вибір з термосів, які можна тримати однією рукою і насолоджуватися гарячою кавою навіть за кермом автомобіля. Звичайно ж, в тому випадку, якщо ваш термос зроблений відомим світовим брендом;)

    Детальніше
  • «Кемпінг Трейд» - динамічно розвивається УКР

    «Кемпінг Трейд» - динамічно розвивається УКР

    26 Вересня 2014

    УКР «Кемпінг Трейд» - динамічно розвивається. Розвиває власні бренди «Кемпінг» і «Red Point», а також є ексклюзивним дистриб'ютором ТМ «Campingaz». На сьогоднішній день компанія є основним постачальником продукції для відпочинку та туризму в великі DIY-мережі.

    Детальніше