Заряджайся позитивом! Кемпінг оновив сайт

15 Серпня 2017

Улюблений бренд туристичних аксесуарів Кемпінг розробив новий сайт для своїх шанувальників і торгових партнерів.

Тепер відвідувачам не заважають непотрібні деталі. Простий каталог товарів і структура сайту допомагають легко знайти потрібну інформацію. А оновлений дизайн і яскраві кольори створюють гарний настрій та завершують образ бренду.

продукция Кемпинг

Якісний контент ― ще один напрямок, у якому активно працює команда Кемпінг. На сторінках багатьох товарів уже розміщені детальні відеоогляди, незабаром їх стане більше.

Також триває робота над блогом, де ми публікуємо відгуки відомих експертів про наші товари та цікаві новини для поціновувачів активного відпочинку. На окремій сторінці ми збираємо найкращі фотографії з продукцією бренду з соцмереж. Головні умови для розміщення в галереї ― емоційність і драйв, адже саме цього ми і прагнемо, створюючи товари Кемпінг.

Кемпінг піклується про комфорт шанувальників активного відпочинку вже понад 9 років. Практичні та якісні аксесуари для туризму економлять час і дозволяють насолодитися дружньою атмосферою та справжнім душевним відпочинком.

Запрошуємо всіх відвідати оновлений сайт Кемпінг.

  • Ви вже бачили? У Stanley новий сайт!

    Ви вже бачили? У Stanley новий сайт!

    27 Липня 2017

    Ось і настав час потішити шанувальників якісного туристичного  посуду Stanley новим симпатичним сайтом. Ми намагалися слідувати останнім тенденціям, щоб зробити його простішим і привабливішим.​

    Детальніше
  • Підсумки виставки «Охота.Рибалка.Туризм» і лідери продажів від Stanley, RedPoint і Kovea.

    Підсумки виставки «Охота.Рибалка.Туризм» і лідери продажів від Stanley, RedPoint і Kovea.

    28 Березня 2017

    Виставка «Охота.Рибалка.Туризм» 2017 завершилася. І поки ми перебуваємо під враженням від неї, поділимося нашими емоціями і з вами. Ми вдячні нашим друзям, партнерам і новим знайомим за те, що ви виявили такий інтерес до продукції Stanley, RedPoint і Kovea. Ми ставили завдання перед початком виставки гідно презентувати свої товари, але ваші питання випереджали наші розповіді.

    Детальніше
  • Туристичне спорядження Red Point, Kovea, Stanley на виставці «Рибалка. Полювання. туризм »

    Туристичне спорядження Red Point, Kovea, Stanley на виставці «Рибалка. Полювання. туризм »

    13 Березня 2017

    Всіх, хто не уявляє життя без походів, експедицій, прогулянок і велопоездок, запрошуємо 15-18 березня відвідати стенд Campingtrade в МВЦ (Броварський проспект, 15, Київ). Ми представимо спорядження, яке використовують і професіонали, і любителі.

    Детальніше
  • Огляд термокружки Adventure Clip Grip

    Огляд термокружки Adventure Clip Grip

    02 Березня 2017

    Термокружка дозволяє нам на якийсь час, в будь-якій обстановці відчути тепло і затишок. І не важливо, ви їдете кудись в поїзді, вигулюєте свою собаку в будь-яку погоду або просто гуляєте термокружка зберігає тепло вашого улюбленого напою.

    Детальніше
  • Огляд самонадувні килимки Кемпінг XC-2

    Огляд самонадувні килимки Кемпінг XC-2

    02 Березня 2017

    Туристичний килимок, як і спальний мішок - запорука хорошого сну в поході, а відповідно і відновлення сил. І чим складніше умови, тим більше вимог і уваги потрібно приділяти своєму відпочинку. Адже від цього залежить багато чого: настрій, здоров'я, а головне бажання продовжувати далі.

    Детальніше
  • Огляд газового пальника Kovea Power Nano Stove KB-1112

    Огляд газового пальника Kovea Power Nano Stove KB-1112

    02 Березня 2017

    "Днями, ми, отримали имейл з пропозицією протестувати газовий пальник Kovea. Досвіду в цій справі у нас не було, але ми вирішили спробувати".

    Детальніше
  • Огляд Guide 10 Plus Adventure Kit слідами експедиції "4 океану"

    Огляд Guide 10 Plus Adventure Kit слідами експедиції "4 океану"

    04 Листопада 2015

    Ще, здавалося, тільки вчора, Оля і Паша вибирали спорядження для експедиції. І ось позаду більш 18 країн і 20 000 км подорожі, сотні яскравих вражень і звичайно ж відгуки про девайсах, які зробили його комфортнішим ...

    Детальніше
  • Огляд намета Steady 2 EXT за результатами тесту на 4 океанах;)

    Огляд намета Steady 2 EXT за результатами тесту на 4 океанах;)

    03 Листопада 2015

    За 8 місяців використання, з яких більше 2х було проведено саме в наметі в ній нічого не порвалося, що не відпало, шви залишилися цілими ......

    Основні пригоди намет Steady 2 EXT чекали в Європі. В цілому з 3х місяців в Європі, половину ми жили в наметі. Іспанська вітер зазнав намет на вітростійкість. Все-таки алюмінієві дуги мають величезну перевагу над пластиковими, вони не бояться ні вітру ні сильного холоду ...

    Детальніше
  • Фінал турніру, призи знайшли своїх переможців!

    Фінал турніру, призи знайшли своїх переможців!

    18 Серпня 2015

    Нещодавно ми анонсували, що компанія Кемпінг Трейд з торговою маркою Thermo виступили спонсорами наймасштабнішого заходу серпня в світі спортивної риболовлі.

    Детальніше
  • Лови золоту рибку та отримуй приз від Thermo!

    Лови золоту рибку та отримуй приз від Thermo!

    07 Серпня 2015

    Компанія «Кемпінг Трейд» з тороговой маркою Thermo виступила, як один із спонсорів заходу турнір спортивної риболовлі на коропа в Україні «2-й Відкритий Кубок Shimano - Dynamite Baits - Прілбічі-2015».

    Детальніше
  • Ліхтарі Princeton Tec протестують на узбережжях чотирьох океанів

    Ліхтарі Princeton Tec протестують на узбережжях чотирьох океанів

    08 Грудня 2014

    Наскільки практичні і надійні в польових умовах туристичні ліхтарі Princeton Tec перевірять учасники проекту «4 океану».

    Ми підтримуємо цікаві проекти і будемо стежити за подорожжю Павла і Ольги, які в грудні вирушать в 7-місячний похід по Євразії.

    Детальніше
  • Вибираємо правильну намет. Систематизуємо поради.

    Вибираємо правильну намет. Систематизуємо поради.

    08 Грудня 2014

    Якщо Ви також як і ми вважаєте, що найкращий спосіб поповнити сили - це вихідні на свіжому повітрі, то пора обзавестися якісної наметом, згодні? Тимчасове житло туриста - це і зручний нічліг, і можливість сховатися від негоди. А як його вибрати, ми зараз розповімо для тих, кому потрібна порада. Ну а експертів звичайно ж попросимо після прочитання поділитися з нами своїми порадами і ми обов'язково додамо їх до цього матеріалу;)

    Детальніше
  • Термоси. Як вибрати ідеальний?

    Термоси. Як вибрати ідеальний?

    08 Грудня 2014

    Універсальних термосів, тобто таких, в яких було б однаково зручно підтримувати температуру напоїв і їжі не існує. І це - просто відмінно, адже крім харчових і питних термосів різного об'єму, у вас є вибір з термосів, які можна тримати однією рукою і насолоджуватися гарячою кавою навіть за кермом автомобіля. Звичайно ж, в тому випадку, якщо ваш термос зроблений відомим світовим брендом;)

    Детальніше
  • «Кемпінг Трейд» - динамічно розвивається УКР

    «Кемпінг Трейд» - динамічно розвивається УКР

    26 Вересня 2014

    УКР «Кемпінг Трейд» - динамічно розвивається. Розвиває власні бренди «Кемпінг» і «Red Point», а також є ексклюзивним дистриб'ютором ТМ «Campingaz». На сьогоднішній день компанія є основним постачальником продукції для відпочинку та туризму в великі DIY-мережі.

    Детальніше