• Огляд намета Steady 2 EXT за результатами тесту на 4 океанах;)

    Огляд намета Steady 2 EXT за результатами тесту на 4 океанах;)

    03 Листопада 2015

    За 8 місяців використання, з яких більше 2х було проведено саме в наметі в ній нічого не порвалося, що не відпало, шви залишилися цілими ......

    Основні пригоди намет Steady 2 EXT чекали в Європі. В цілому з 3х місяців в Європі, половину ми жили в наметі. Іспанська вітер зазнав намет на вітростійкість. Все-таки алюмінієві дуги мають величезну перевагу над пластиковими, вони не бояться ні вітру ні сильного холоду ...

    Детальніше
  • Фінал турніру, призи знайшли своїх переможців!

    Фінал турніру, призи знайшли своїх переможців!

    18 Серпня 2015

    Нещодавно ми анонсували, що компанія Кемпінг Трейд з торговою маркою Thermo виступили спонсорами наймасштабнішого заходу серпня в світі спортивної риболовлі.

    Детальніше
  • Лови золоту рибку та отримуй приз від Thermo!

    Лови золоту рибку та отримуй приз від Thermo!

    07 Серпня 2015

    Компанія «Кемпінг Трейд» з тороговой маркою Thermo виступила, як один із спонсорів заходу турнір спортивної риболовлі на коропа в Україні «2-й Відкритий Кубок Shimano - Dynamite Baits - Прілбічі-2015».

    Детальніше
  • Ліхтарі Princeton Tec протестують на узбережжях чотирьох океанів

    Ліхтарі Princeton Tec протестують на узбережжях чотирьох океанів

    08 Грудня 2014

    Наскільки практичні і надійні в польових умовах туристичні ліхтарі Princeton Tec перевірять учасники проекту «4 океану».

    Ми підтримуємо цікаві проекти і будемо стежити за подорожжю Павла і Ольги, які в грудні вирушать в 7-місячний похід по Євразії.

    Детальніше
  • Вибираємо правильну намет. Систематизуємо поради.

    Вибираємо правильну намет. Систематизуємо поради.

    08 Грудня 2014

    Якщо Ви також як і ми вважаєте, що найкращий спосіб поповнити сили - це вихідні на свіжому повітрі, то пора обзавестися якісної наметом, згодні? Тимчасове житло туриста - це і зручний нічліг, і можливість сховатися від негоди. А як його вибрати, ми зараз розповімо для тих, кому потрібна порада. Ну а експертів звичайно ж попросимо після прочитання поділитися з нами своїми порадами і ми обов'язково додамо їх до цього матеріалу;)

    Детальніше
  • Термоси. Як вибрати ідеальний?

    Термоси. Як вибрати ідеальний?

    08 Грудня 2014

    Універсальних термосів, тобто таких, в яких було б однаково зручно підтримувати температуру напоїв і їжі не існує. І це - просто відмінно, адже крім харчових і питних термосів різного об'єму, у вас є вибір з термосів, які можна тримати однією рукою і насолоджуватися гарячою кавою навіть за кермом автомобіля. Звичайно ж, в тому випадку, якщо ваш термос зроблений відомим світовим брендом;)

    Детальніше